Om oss

Välkommen till Bettingtoppen.se – sidan som lär dig allt om betting! Vi som arbetar med Bettingtoppen har alltid varit passionerade av betting, och tänkte: varför inte göra vår hobby till vårt jobb?

Bettingtoppen – en sida skapad med kärlek

Vi vill ge alla våra läsare en möjlighet att nå den information som gjort oss bakom sidan till framgångsrika bettare. Det är inte lätt som bettare att hitta bra information. Detta är delvis på grund av att man inte vill dela med sig av vinnande system av rädsla. Denna rädsla är givetvis grundad i att systemen blir upptäckta och använda av så många att bettingbolagen fattar misstankar, alternativt att marknaden effektiviseras ytterligare. Därmed blir det såklart också svårare att tjäna pengar på systemet.

Därför kan vi direkt avslöja att vi inte kommer ge ut några ”system” eller proklamera att vi kan göra så du tjänar stora summor pengar med liten ansträngning. Det är i 99% av fallen ändå inte sant. Vi kommer istället skriva om viktiga, grundläggande saker som du måste kunna för att bygga på din kunskap. Om du vill bli duktig och tjäna stora pengar, så är det precis som med allt annat. Du måste jobba stenhårt, antagligen i många år, för att komma upp i en rimlig avkastning.

En sida för dig som vill lära dig grunderna

Således är Bettingtoppen en sida för dig som är villig att lägga timmar på bettingen, som ändå är ditt intresse. Den enda skillnaden i detta fall är att du istället för att läsa en massa tips från ”experter”, läser statistik, programmering och lär dig Excel. Det kommer ta längre tid innan du får ut någonting som du kan använda till att betta, men när du väl får det och vinner pengar, kommer det kännas så mycket bättre! Tro oss! Den bästa känslan i världen är att känna att man tjänar pengar bara på en kunskap som man själv byggt upp med hårt arbete. Man blir herre över sig själv.

Så är sidan uppbyggd

Vi har samlat våra tips i olika steg-för-steg artiklar som vi hoppas ska hjälpa dig lika mycket som dom har varit en hjälp för oss. Vill du komma igång direkt? Gå direkt till vår artikel om Fotbollsbetting!